Mitsubishi

Joi, 30 Ianuarie 2020 | Industrie

Mitsubishi neagă trucarea emisiilor diesel: “Nu am folosit dispozitive ilegale”

Mitsubishi neagă acuzațiile autorităților germane cum că ar fi trucat emisiile diesel în cazul motoarelor de 1.6 și 2.2 litri. Constructorul spune că nu a folosit “dispozitive ilegale” și că va începe o anchetă în paralel.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Industrie

Mitsubishi, investigată în Germania pentru trucarea emisiilor: sunt suspectate motoarele diesel de 1.6 și 2.2 litri

Autoritățile germane au declanșat o investigație împotriva Mitsubishi pentru utilizarea unor dispozitive pentru trucarea emisiilor în cazul motoarelor diesel cu patru cilindri de 1.6 și 2.2 litri.
Marti, 31 Decembrie 2019 | Modele noi

Mitsubishi în 2020: noua generație Outlander, un crossover mai mic și eliminarea motorizărilor diesel

Tehnologia diesel va dispărea în 2020 din portofoliul de autoturisme oferite de Mitsubishi în Europa. Noul an va mai aduce însă două premieră cu miză pentru marca japoneză: noul Outlander și un alt crossover.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | Concepte

Mitsubishi Mi-Tech Concept a fost expus la Tokyo: prototipul are patru motoare electrice și o turbină cu gaze cu rol de range extender

Mitsubishi a lansat conceptul Mi-Tech în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Prototipul niponilor integrează un sistem plug-in hybrid cu patru motoare electrice și o turbină cu gaze în rol de range-extender.
Vineri, 04 Octombrie 2019 | Concepte

O nouă imagine teaser cu prototipul Mitsubishi Mi-Tech: conceptul niponilor are patru motoare electrice și o turbină pe gaz cu rol de range extender

Mitsubishi a publicat un teaser nou cu viitorul Mi-Tech Concept. Prototipul constructorului japonez este echipat cu un sistem plug-in hybrid format din patru motoare electrice și o turbină cu gaz în rolul unui range extender.
Miercuri, 18 Septembrie 2019 | Concepte

Primul teaser pentru conceptul unui SUV plug-in hybrid Mitsubishi: prezentarea oficială va avea loc în 23 octombrie

Mitsubishi a publicat un teaser care anticipează lansarea unui concept pentru un SUV plug-in hybrid de mici dimensiuni care va oferi tracțiune integrală. Prezentarea este programată pentru 23 octombrie.
Duminica, 21 Iulie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn a dat în judecată Nissan și Mitsubishi: cere daune de 15 milioane de euro pentru că a fost concediat

Carlos Ghosn a inițiat o acțiune în justiție în Olanda împotriva Nissan și Mitsubishi, după ce anul trecut a fost revocat din poziția de președinte al alianței pentru acuzații de delapidare. Ghosn cere daune de 15 milioane de euro pentru “greșeli grave” privind concedierea sa.
Joi, 11 Iulie 2019 | Modele noi

Teaser pentru Mitsubishi Pajero Sport facelift: lansare programată pe 25 iulie

Mitsubishi a publicat un teaser pentru viitorul Pajero Sport facelift, a cărui prezentare oficială va avea loc pe 25 iulie. SUV-ul ar urma să fie lansat și pe piața europeană, însă aceste informații neoficiale nu au fost confirmate.
Joi, 13 Iunie 2019 | Intern

Galerie foto: Mitsubishi Off Road Day: clienții au testat abilitățile SUV-urilor japoneze pe teren accidentat

Țiriac Auto a organizat sâmbătă la Ciolpani evenimentul Off Road Day, în cadrul căruia potențialii clienți au avut oportunitatea de a testa abilitățile pe teren accidentat ale SUV-urilor Mitsubishi Outlander și Eclipse Cross și ale pick-up-ului L200.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler susține că o fuziune cu Renault ar genera beneficii și pentru Nissan și Mitsubishi: "Japonezii vor fi parteneri de valoare"

Alianța Fiat-Chrysler consideră că o eventuală fuziune cu Renault va aduce numeroase beneficii inclusiv pentru Nissan și Mitsubishi, chiar dacă japonezii nu sunt vizați direct în această tranzacție.
Joi, 23 Mai 2019 | Industrie

Mitsubishi pregătește reorganizarea gamei de SUV-uri: “Va fi o diferență mai clară între Outlander, Eclipse Cross și ASX”

Mitsubishi va reorganiza gama de SUV-uri, astfel încât să existe o “diferență mai clară” între modele precum Outlander, Eclipse Cross și ASX. SUV-urile Mitsubishi vor suferi modificări ale dimensiunilor odată cu lansarea noilor generații, potrivit unor surse din companie.
Vineri, 12 Aprilie 2019 | Economic

Sărbătoare în Japonia: Mitsubishi Outlander PHEV a atins pragul de 200.000 de unități vândute la nivel global

Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Outlander a atins pragul de 200.000 de unități comercializate la nivel global, la aproximativ 6 ani de la lansarea pe piață.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Martie 2019 | Economic

Mitsubishi Outlander PHEV, cel mai vândut plug-in hybrid din Europa în 2018: al patrulea an consecutiv pe prima poziție

Mitsubishi a anunțat că Outlander PHEV a fost cel mai vândut plug-in hybrid din Europa și în 2018, pentru al patrulea an consecutiv. În total, începând din 2013, modelul s-a comercializat în peste 126.000 de unități.
Marti, 12 Februarie 2019 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu viitorul Mitsubishi ASX: design nou, sisteme de siguranță moderne și fără motorizări diesel

Noul Mitsubishi ASX va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului nipon va primi un design nou, un sistem de infotainment modern și o singură motorizare pe benzină.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Concepte

Conceptul Mitsubishi Engelberg Tourer va fi prezentat la Geneva: prototipul anunță o nouă direcție de design în segmentul SUV

Mitsubishi a publicat primul teaser cu viitorul prototip Engelberg Tourer. Conceptul niponilor debutează la Geneva, anticipează o nouă direcție de design în segmentul SUV și anunță debutul unor tehnologii noi în gama producătorului.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primul efect al arestării lui Ghosn: Nissan amână lansarea versiunii de performanță a lui Leaf programată pentru 28 noiembrie

Nissan a amânat lansarea versiunii de performanță a modelului electric Leaf programată inițial pentru 28 noiembrie, iar oficialii japonezi vor avea o întâlnire cu reprezentanții Renault pentru a discuta despre arestarea lui Carlos Ghosn.
Sambata, 24 Noiembrie 2018 | Intern

Mitsubishi recheamă în service în România toate SUV-urile echipate cu sistem de asistență la frânarea de urgență

Mitsubishi a anunțat că va rechema în service toate SUV-urile echipate cu sistem de asistență la frânarea de urgență, iar japonezii vor remedia și un posibil defect la controlul stabilității. În total sunt afectate 275 de unități în România.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Modele noi

Viitorul lui Mitsubishi Pajero este incert: japonezii nu au decis încă dacă vor dezvolta o nouă generație

Mitsubishi analizează oportunitatea lansării unei noi generații pentru Pajero, în contextul în care segmentul SUV-urilor dedicate off-road-ului înregistrează o scădere majoră de popularitate.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Mitsubishi reacționează la arestarea lui Ghosn: japonezii propun înlăturarea acestuia din postul de președinte

Mitsubishi va propune îndepărtarea lui Carlos Ghosn din posturile de președinte și director reprezentantiv ca urmare a arestării sale în Japonia.
Sambata, 10 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele detalii despre noua generație Mitsubishi Outlander PHEV: cel mai vândut plug-in hybrid va avea autonomie electrică de 100 kilometri

Mitsubishi susține că viitoarea generație a lui Outlander PHEV, cel mai vândut plug-in hybrid din lume, va avea autonomie electrică de până la 100 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru